Δευτέρα, 3 Μαρτίου, 2025
More

    Επεισόδια οπαδών στην Εθνική Οδό: Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 110 προσαγωγές

    Επεισόδια οπαδών στην Εθνική Οδό: Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 110 προσαγωγές

    Περισσότερες από 100 ήταν οι προσαγωγές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια σε κατάστημα στον Άγιο Κωνσταντίνο.

    Πιο αναλυτικά, δύο λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ κατευθύνονταν στην Αθήνα και λίγο μετά τις 16:00 σταμάτησαν σε κατάστημα στον Άγιο Κωνσταντίνο.

    Λίγο μετά στο ίδιο σημείο σταμάτησε λεωφορείο με οπαδούς της ΑΕΚ που κατευθύνονταν προς την Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

    Ακολούθησε σκηνικό έντασης μεταξύ των οπαδών με κάποιους να πετούν πέτρες προς το λεωφορείο με τους οπαδούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και το παρμπρίζ.

    Σε 2 άτομα που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή.

    Πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις τα δύο λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έφυγαν προς τη Θεσσαλονίκη.

    Πολύ γρήγορα, η αστυνομία τα εντόπισε και τα οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, ενώ στη Λαμία οδηγήθηκε και το λεωφορείο με τους οπαδούς της ΑΕΚ και ακόμη 4 άτομα τα οποία εντοπίστηκαν να κινούνται πεζά στην περιοχή της Αρκίτσας.

    Συνολικά, έγιναν 110 προσαγωγές, από τις οποίες, οι 34 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

    Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ