Ξεκινάτε την καριέρα σας, μόλις πήρατε προαγωγή ή σκέφτεστε μια αλλαγή; Όποιες και αν είναι οι προτεραιότητες σας για το σήμερα και οι στόχοι σας για το αύριο, σίγουρα σας απασχολούν κάποια ζητήματα τα οποία έχουν σχέση όχι μόνο με τα χρηματοοικονομικά, αλλά και με το πως να κινηθείτε προκειμένου να πετύχετε τα θέλω σας.

Η πιο δημιουργική φάση της ζωής σας είναι εδώ για να εξελιχθείτε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία γύρω από την καινούργια σας επαγγελματική ζωή.

Πήρατε ή κυνηγάτε μία προαγωγή;

Πολλά μπορούν να αλλάξουν με μία προαγωγή. Αρχικά, η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σας, αφού η σκληρή δουλειά που ρίξατε έχει το αποτέλεσμα που της αξίζει. Μαζί με τον ενθουσιασμό σας όμως μεγαλώνουν και οι αρμοδιότητες σας. Ο χρόνος που θα έχετε να διαθέσετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας ίσως περιοριστεί και αυτό σας προκαλεί σκέψεις όπως:

  • Πώς θα βρω χρόνο για την οικογένειά μου;
  • Πώς θα διατηρήσω την καλή μου απόδοση στη δουλειά χωρίς να παραμελήσω άλλους τομείς της ζωής μου; 
εργαζόμενοι
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη 11

Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;

Όταν έχεις τη δική σου επιχείρηση τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον η δουλειά δεν τελειώνει όταν φεύγεις από το γραφείο, αλλά γίνεται ολόκληρη η ζωή σου. Οι ευθύνες αυξάνονται κατακόρυφα, το ίδιο και οι απορίες και οι προβληματισμοί. Κάθε επιχειρηματίας και ειδικά νέος, οφείλει ενημερωθεί όσο περισσότερο γίνεται για την εξοικονόμηση χρόνου, τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις, τις ελαφρύνσεις, τις εύκολες πληρωμές. Κάποιες από τις πιο συχνές απορίες που μπορεί να έχετε είναι:

  • Χρειάζομαι χρηματοδότηση για να αναπτύξω την ιδέα μου. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
  • Πώς θα μπορέσω να εξοικονομήσω χρόνο από τις μηνιαίες πληρωμές ή την μισθοδοσία των υπαλλήλων μου;
  • Με συμφέρει καλύτερα να αγοράσω εξοπλισμό ή να τον αποκτήσω με leasing;
  • Ποιες κρατικές επιδοτήσεις μπορεί να με αφορούν;
Εργαζόμενοι
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη 12

Πού θα βρω τις απαντήσεις;

Σε όποια φάση της επαγγελματικής σας ζωής και αν βρίσκεστε πάντα θα έχετε σημαντικές ερωτήσεις οι οποίες και θέλετε να απαντηθούν άμεσα και με απλό και κατανοητό τρόπο!

Γι’ αυτό τον λόγο η ομάδα της Εθνικής Τράπεζας έχει δημιουργήσει μία πρωτοποριακή για τον κλάδο θεματική ενότητα (Σχεδιάζω το αύριο), που έχει ως σκοπό να παρέχει απαντήσεις για την κάθε σας ανάγκη!

Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη 13

Η ενότητα “Σχεδιάζω το αύριο” έχει σχεδιαστεί πάνω σε 7 βασικές κατηγορίες αναγκών ακριβώς για να μπορεί να απευθυνθεί σε όσα μας απασχολούν και να προσφέρει έτσι πληροφορία, tips και ιδέες που μπορεί να του φανούν χρήσιμα.

Οι κατηγορία αυτές είναι:

  • Υγεία & Ασφάλεια
  • Οικογένεια
  • Εσείς & τα χρήματά σας
  • Εσείς & το σπίτι σας
  • Δύσκολοι καιροί
  • Σπουδές & καριέρα
  • Ταξίδια & διασκέδαση
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη 14

Μέσα στην κάθε κατηγορία βρίσκονται διάφορα σχετικά άρθρα τα οποία προσεγγίζουν την εκάστοτε θεματική από διάφορα σημεία και προσφέρουν χρήσιμες ιδέες, προτάσεις και πληροφορίες. Προσεγγίζουν ζητήματα που απασχολούν τον Ιδιώτη σε διάφορα στάδια της ζωής του και κατ’ επέκταση, όλα τα σημαντικά life moments που μπορεί να βιώνει.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ενδεικτική της νέας τοποθέτησης του Οργανισμού, ο οποίος κινείται με αφετηρία τα θέλω και τις ανάγκες του κοινού και βάσει αυτών δρα, επικοινωνεί και αναπτύσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη
Επενδύστε χρόνο στην επαγγελματική σας εξέλιξη 15

Εσείς σε τι φάση της ζωής σας είστε; Όποια και αν είναι αυτή, βρείτε πληροφορίες και ιδέες που σας ενδιαφέρουν και σχεδιάστε το αύριο με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας!