Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Το επίμονο ξυπνητήρι του iPhone που χτυπά χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί

    Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ταλαιπωρείται εδώ και πέντε χρόνια από μια «πραγματικά ενοχλητική» δυσλειτουργία του iPhone της που ενεργοποιεί το ξυπνητήρι στις 9:25 π.μ., κάθε μέρα, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει προγραμματίσει να χτυπά εκείνη την ώρα ποτέ.

    Η Angele Sofia μοιράστηκε στο TikTok αρκετά βίντεο, που συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες views, με το σφάλμα στο κινητό της τηλέφωνο το οποίο έχει φέρει σε αμηχανία ακόμη και τους υπαλλήλους της Apple.

    @angelegsofia @apple am i going to die at 9:25 in the morning? #foryou #foryoupage #help #techtok #tech #apple #glitch ♬ original sound – AngeleSofia

    Η ίδια δηλώνει πως δεν μπορεί να το απενεργοποιήσει επειδή δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή ρολογιού.

    Περίπλοκο… πρόβλημα

    «Βασικά, έχω ένα ξυπνητήρι που χτυπάει κάθε πρωί στις 9:25 π.μ. (…)» λέει η TikTokker και με παράπονο υποστηρίζει πως «δεν έχω βάλει ποτέ ξυπνητήρι στις 9:25».

    Το μυστήριο γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο με τη λεπτομέρεια πως το ξυπνητήρι χτυπάει μόνο μία φορά κάθε πρωί, εάν η συσκευή δεν είναι σε σίγαση. Και επίσης η ειδοποίηση ακούγεται μόνο μία φορά αντί για την κανονική λειτουργία της, η οποία συνεχίζει μέχρι ο χρήστης να πατήσει stop ή snooze.

    Μήπως πρέπει να…

    Αρκετοί χρήστες του TikTok που παρακολούθησαν τα βίντεο προσπάθησαν να συμβάλλουν εποικοδομητικά προτείνοντας λύσεις. Κάποιος της είπε να ρυθμίσει η ίδια το ξυπνητήρι στις 9:25 το πρωί και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσει. Κάποιος άλλος της πρότεινε να ζητήσει από το Siri (εικονικός βοηθός των λειτουργικών συστημάτων iOS) να απενεργοποιήσει όλα τα ξυπνητήρια και άλλος πρότεινε να ελέγξει την εφαρμογή ημερολογίου της μήπως έχει ενεργοποιηθεί κάποια υπενθύμιση με ειδοποίηση.

    @angelegsofia I cant anymore… #help #foryou #foryoupage #apple #helpme #tech ♬ original sound – AngeleSofia

    Η νεαρή TikTokker δοκίμασε σχεδόν τα πάντα χωρίς επιτυχία αλλά απέφυγε να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υποστήριξε πως δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα ώστε να προβεί σε αυτή την κίνηση και να χάσει άλλα δεδομένα. «Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το ξυπνητήρι κερδίζει», ανέφερε.

    Τέλος, δηλώνει ότι επικοινώνησε με την Apple χωρίς ουσιαστικά να επιλύσει το πρόβλημα καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός «σήκωσε τα χέρια ψηλά».

    Μήπως πρέπει να καλέσει έναν τεχνο-εξορκιστή;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ