Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιστροφή για μια από τις πιο εντυπωσιακές σειρές του Netflix

    Tο Netflix συνεχίζει δυναμικά την πορεία του με πλούσιο πρόγραμμα και έχουμε την επιστροφή για μια από δυνατότερες σειρές, το Altered Carbon, για δεύτερη σεζόν και μάλιστα με διαφορετικά δεδομένα.

    Η σειρά κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τα 150 εκατ. δολάρια, που κόστισε η πρώτη σεζόν του The Crown, ενώ πλέον στην δεύτερη σεζόν έχουμε διαφορετικό cast με τους Anthony Mackie (Avengers: Infinity War), Renee Elise Goldsberry (One Life to Live), Simone Missick (Luke Cage), Chris Conner (American Crime Story), Dina Shihibi (Daredevil), Torben Liebrecht (Operation Finale), James Santo, κ.α., με πρεμιέρα τις 27 Φεβρουαρίου.

    300 χρόνια στο μέλλον, μια νέα τεχνολογία έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της κοινωνίας: η συνείδηση μπορεί να ψηφιοποιηθεί, το ανθρώπινο σώμα να ανταλλαχθεί, ο θάνατος δεν είναι πλέον οριστικός. Ο Takeshi Kovacs είναι ο μόνος επιζών μιας ομάδας επίλεκτων διαστρικών πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια εξέγερση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων.

    Στον κόσμο του Altered Carbon, το ταξίδι του Takeshi Kovacs διαρκεί εκατοντάδες χρόνια, μέσα απο πολλά και διαφορετικά σώματα και πλανήτες. Μια ιστορία που εξερευνά την ταυτότητα, την θνητότητα και την ανθρώπινη ψυχή.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ