Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα – Διακοπές και ζευγάρια: Πώς το καλοκαίρι επηρεάζει τις σχέσεις μας

    Έρευνα με 8.000 άτομα υπό μελέτη, απάντησε το 95% των ερωτηθέντων πως θέλουν άμεσα να ταξιδέψουν και μάλιστα εκτός συνόρων. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία παλαιότερων ερευνών είναι… εναντίον τους, αν είναι ζευγαρωμένοι!

    Τι λένε τα στατιστικά
    1 στα 10 ζευγάρια χωρίζει αμέσως μετά τις διακοπές, ενώ το 40% των ζευγαριών παραδέχεται ότι θα γίνει τσακωμός τουλάχιστον μία φορά την ημέρα την περίοδο των διακοπών τους. Τα συνηθισμένα «πεδία» τσακωμού είναι επιλογή μέρους για φαγητό, η επιλογή της παραλίας, το ωράριο ύπνου, και το κουβάλημα των αποσκευών.

    Ακόμα, 1 στα 4 ζευγάρια τσακώνεται στις διακοπές για τη χρήση του κινητού, ενώ το 41% παραδέχεται ότι τα βράδια των διακοπών με τον/την σύντροφο είναι αφιερωμένα στη χρήση κινητών τηλεφώνων παρά στο σεξ ή την επικοινωνία.

    Το 65% δημοσιεύει έως τρεις φορές την ημέρα εικόνες από τις διακοπές του στα social media, ενώ το 52% έχει υψηλές προσδοκίες για το σεξ στις διακοπές. Ωστόσο, το 60% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι τελικά απογοητεύεται.

    Κοινές διακοπές
    Τι να προσέξετε, λοιπόν, για να είστε σίγουροι ότι οι διακοπές θα σας βγουν σε καλό;

    1. Ξεκινήστε με το μαλακό
    Μπορεί να ονειρεύεστε δυο βδομάδες στη νότια Κρήτη, θα σας συμβουλεύαμε όμως να ξεκινήσετε από… τρεις μέρες στο Ναύπλιο. Ή κάπου κοντά εν πάσι περιπτώσει. Εκεί θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας και, αν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη τις καλοκαιρινές σας ισορροπίες να… κανονίσετε διακοπές με φίλους.

    2. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις
    Εντάξει, είστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά καλό θα ήταν η σχέση σας να έχει κλείσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο πριν αρχίσετε τα ταξιδάκια. Όσο τέλειο κι αν σας φαίνεται το νέο σας ταίρι, δεν γνωρίζεστε καν. Και όχι, ένα μέρος από το οποίο δεν μπορείτε να φύγετε με ευκολία, δεν είναι κατάλληλο για να γίνει αυτή η γνωριμία!

    3. Money, money, money
    Αν ο ένας από εσάς έχει περιθώριο για ελεύθερο camping με κονσέρβες και μαγειρική στο γκαζάκι κι ο άλλος δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από πεντάστερο, ε, μάλλον δεν θα περάσετε και πολύ καλά μαζί. Συζητήστε χωρίς φόβο και πάθος το πιο ξενέρωτο, πρακτικό κομμάτι πριν κάνετε βαλίτσες και δείτε τι συμβιβασμούς μπορείτε να επιτύχετε!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ