Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Έργα τέχνης στο χιόνιΜάζεψε περισσότερες από 700 ταραντούλες ως κατοικίδια – Σπίτι εκτρέφει ακρίδες και σκουλήκια

  Έργα τέχνης στο χιόνιΜάζεψε περισσότερες από 700 ταραντούλες ως κατοικίδια – Σπίτι εκτρέφει ακρίδες και σκουλήκια

  Τα κατοικίδια πάντα κάνουν καλό στη ζωή των ανθρώπων, όμως ένας άνδρας προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, γιατί διατηρεί περισσότερες από 700 ταραντούλες, ενώ παράλληλα εκτρέφει ακρίδες και σκουλήκια.

  Σύμφωνα με τη New York Post, ο 36χρονος Aaron Phoenix ως έφηβος απέκτησε το πρώτο κατοικίδιο ταραντούλα του, όμως αναγκάστηκε να την αφήσει. Το 2021 όμως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και οι γιατροί πρότειναν να μαζέψει το συγκεκριμένο είδος αράχνης, μήπως βελτιωθεί η ψυχική του υγεία.

  «Άλλοι έχουν πάθος να πηγαίνουν γυμναστήριο, εγώ θέλω να μαζεύω ταραντούλες. Μοιάζει αστείο, αλλά έσωσαν τη ψυχική μου υγεία», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω συγκεντρώσει περίπου 120».

  Ο Aaron μένει μαζί με τη σύντροφό του και τις δύο κόρες της, αλλά διατηρεί τα κατοικίδια σε μια αποθήκη που πήρε από τον εργοδότη του, καθώς εργάζεται σε εταιρεία μετακομίσεων. Εντούτοις, στο σπίτι εκτρέφει ακρίδες και σκουλήκια για να ταΐζει τις αράχνες, καθώς με αυτό τον τρόπο εξοικονομεί 250 δολάρια τον μήνα σε τροφή.

  Επίσης, ανέφερε ότι ποτέ δεν τις αγοράζει -υπάρχουν pet shop που πουλάνε ταραντούλες για κατοικία-, αλλά τις υιοθετεί, είτε από ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να τις κρατήσουν, είτε επειδή εγκαταλείφθηκαν.

  Στον ελεύθερο χρόνο του τις πηγαίνει σε παιδικά πάρτι για να δείξει στα παιδιά ότι δεν πρέπει να φοβούνται τις ταραντούλες, ενώ τονίζει πως στο μέλλον θα αποκτήσει ακόμη περισσότερες, γιατί για αυτόν «δεν υπάρχει όριο» στα κατοικίδια του.  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ