Τραγικό τέλος είχε η εργασία ενός 41χρονου αλλοδαπού εργάτη στη Νάξο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης σε κτήριο στην περιοχή της Μικρής Βίγλας.
Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, ο άτυχος άνδρας συμμετείχε σε κατεδάφιση παλαιού κτίσματος, όταν κατέρρευσε η πλάκα (οροφή/ταβάνι) του κτηρίου και τον καταπλάκωσε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία Νάξου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 41χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως ήταν ήδη νεκρός.