Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι εργαζόμενοι στην Apple τρέχουν για να βελτιώσουν το Apple Watch

    Οι εργαζόμενοι στην Apple τρέχουν για να βελτιώσουν το Apple Watch

    Τα δεδομένα που συλλέγονται αξιοποιούνται για τη βελτίωση των αισθητήρων και των εξελιγμένων λειτουργιών του, όπως η οπτική παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού

    Το Apple Watch 2 εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους και οι εργαζόμενοι στην Apple δεν σταματούν να τρέχουν -κυριολεκτικά- για τη βελτίωσή του.

    Τα τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κουπερτίνο λειτουργεί ένα εργαστήριο υγείας και άσκησης. Εκεί εργαζόμενοι αθλούνται υπό την παρακολούθηση νοσηλευτικού προσωπικού. Στο εργαστήριο που λειτουργεί 12 ώρες την ημέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, εργαζόμενοι όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης ακολουθούν διάφορα προγράμματα άσκησης. Τα δεδομένα που συλλέγονται αξιοποιούνται για τη βελτίωση των αισθητήρων και των εξελιγμένων λειτουργιών του Apple Watch, όπως η οπτική παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

    Το εργαστήριο διαθέτει ειδικούς θαλάμους προσομοίωσης θερμοκρασίας και καιρικών συνθηκών, για την εξέλιξη των αισθητήρων σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Στελεχώνεται από επαγγελματίες νοσηλευτές, γεγονός που εξηγεί τις αυξημένες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού.

    [ad id=”6783″]

    Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Apple συνεχίζει να εμπνέεται από την πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο ιδρυτής της, Στιβ Τζομπς, προτού καταλήξει τον Οκτώβριο του 2011, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη τεχνολογιών που βοηθούν στην πρόληψη και την ιατρική έρευνα, όπως τα HealthKit, ResearchKit και προσφάτως το CareKit, πακέτα εργαλείων προγραμματισμού για την ανάπτυξη σχετικών εφαρμογών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ