Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Ertflix: Οι Αντίζηλοι, ο Φραντσέσκο Τότι και άλλες 10 σειρές για όλα τα γούστα

    Όρεξη να έχετε και θα χορτάσετε ταινίες και σειρές και τις μέρες αυτές στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX. Σημαντικές ταινίες και σειρές με χολιγουντιανούς σταρ, για όλα τα γούστα, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή…

    Mπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX τώρα και χειροκροτήστε μια παρέλαση χολιγουντιανών αστέρων. Σημαντικές ταινίες, αλλά και πρωτότυπες σειρές για όλα τα γούστα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση είναι άμεσα διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Apple Tree Yard

    Ένα συναρπαστικό, προκλητικό θρίλερ όπου μια νομοταγής σύζυγος και μητέρα καθώς και διακεκριμένη επιστήμονας, βρίσκεται στο εδώλιο του Ολντ Μπέιλι (Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο) στο Λονδίνο, μπλεγμένη σε ένα άκρως επιζήμιο και επικίνδυνο ψέμα…
    Πρωταγωνιστούν: Εμιλι Γουάτσον, Μπεν Τσάπλιν, Mαρκ Μπόναρ, Συρίτα Κούμαρ, Σούζαν Λιντς, Ολίβια Βινάλ, Στίβεν Έλντερ, Τζακ Χάμιλτον.
    Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χομπς.

    ZeroZeroZero

    Η σειρά παρακολουθεί ένα φορτίο κοκαΐνης από τη στιγμή που το πανίσχυρο καρτέλ των Ιταλών κακοποιών αποφασίζει να το αγοράσει μέχρι το φορτίο να παραδοθεί και να πληρωθεί. Παρακολουθούμε τη συσκευασία τους στο Μεξικό και το ταξίδι του στον Ατλαντικό Ωκεανό.

    Μέσα από τις ιστορίες των χαρακτήρων της σειράς, σκιαγραφούνται οι μηχανισμοί μέσα από τους οποίους η παράνομη οικονομία γίνεται κομμάτι της νόμιμης και τον τρόπο που και οι δύο συνδέονται με την αδίστακτη λογική της εξουσίας και του ελέγχου που επηρεάζει τις ζωές και τις σχέσεις των ανθρώπων.
    Πρωταγωνιστούν: Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Giuseppe De Domenico, Noe Hernandez.
    Δημιουργός: Stefano Sollima, Leonardo Fasoli, Mauricio Katz.

    Η Κατάρρευση

    Στη Γαλλία, καθώς ο πολιτισμός καταρρέει, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν. Η τροφή λιγοστεύει, η βενζίνη λιγοστεύει και οι πιο ευάλωτοι εγκαταλείπονται.
    Πρωταγωνιστούν: Lubna Azabal, Philippe Rebbot, Nael Malassagne, Alicia Hava.
    Σκηνοθεσία: Jeremy Bernard, Guillaume Desjardins, Bastien Ughetto.

    One Captain

    Η συγκινητική ιστορία των τελευταίων 18 μηνών της καριέρας του διάσημου ποδοσφαιριστή Φραντσέσκο Τότι καθώς αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και τον προπονητή του και κορυφώνεται με έναν αποχαιρετισμό που αγγίζει τις καρδιές όλων μας και αφήνει τη σφραγίδα του για πάντα στην ιστορία του αθλήματος.

    Διεφθαρμένος Κόσμος

    Αστυνομική σειρά μυστηρίου, παραγωγής 2011. Οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν το πτώμα ενός άνδρα που έχει πυροβοληθεί. Σύντομα διαπιστώνουν ότι το θύμα είναι ο Χάρβεϊ Βράτεν, επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Εχοντας εκτίσει 2 από τα 18 χρόνια της ποινής του εξαιτίας της εμπλοκής του στην εισαγωγή κοκαΙνης, ο Βράτεν είχε μόλις αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή με κατ’ εξαίρεση «βασιλική χάρη». Τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου ερευνά ο ντετέκτιβ, επιθεωρητής Τζόνα Γκάμπριελ ενώ στην απέναντι πλευρά βρίσκεται ο Τζόζεφ Μπιντ, συνεργάτης του Βράτεν.
    Πρωταγωνιστούν: Chiwetel Ejiofor, Christopher Eccleston, Antony Sher, Stephen Rea, Rafe Spall, Kierston Wareing.
    Σκηνοθεσία: Hugo Blick.

    Αντίζηλοι

    Δύο πλούσιοι εργένηδες, ο Βρετανός λόρδος Brett Sinclair και ο Αμερικανός Danny Wilde, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξερευνήσουν εγκλήματα που η αστυνομία δεν μπορεί να λύσει. Παρότι είναι εντελώς διαφορετικοί, συμμαχούν και γίνονται φίλοι μέσα από τις περιπέτειες τους, ρισκάροντας ξανά και ξανά τη ζωή τους ο ένας για τον άλλον.
    Πρωταγωνιστούν: Tony Curtis, Roger Moore, Laurence Naismith.
    Σκηνοθεσία: Robert S. Baker.

    Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες ξένες σειρές του ERTFLIX.

    Ertflix: Οι Αντίζηλοι, ο Φραντσέσκο Τότι και άλλες 10 σειρές για όλα τα γούστα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ