Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έσκισε το μπλοκάκι του διαιτητή και αποβλήθηκε

    Έσκισε το μπλοκάκι του διαιτητή και αποβλήθηκε

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3a3a3a” arrow=”yes” align=”left”]Έσκισε το μπλοκάκι του διαιτητή και αποβλήθηκε[/quote]

    Ο Αμερικανός επιθετικός που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στους Seattle Sounders, έχοντας επαναπατριστεί μετά και τη θητεία του στην Τότεναμ, το βράδυ της Τρίτης έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί από κανέναν.

    Φανερά εκνευρισμένος που η ομάδα του έμεινε σ’ εκείνο το σημείο με οχτώ παίκτες (δύο αποβολές και ο Μάρτινς αποχώρησε τραυματίας όταν είχαν εξαντληθεί οι αλλαγές) στο 112′ του αγώνα με το Πόρτλαντ για τον 4ο γύρο του US Open Cup, ο Ντέμπσεϊ πήρε, πέταξε και έσκισε το μπλοκάκι στο οποίο ο ρέφερι έγραφε τις κάρτες! Αμέσως είδε κι εκείνος την κόκκινη και … ευτυχώς για τον ρέφερι, οι συμπαίκτες του βερετάνου άσου τον συγκράτησαν για να πάρει την άγουσα για τ’ αποδυτήρια και να χειροκροτήσει ειρωνικά μπροστά στο πρόσωπο και τον επόπτη που βρέθηκε στο δρόμο του.

    [ad id=”6783″]

    Οι Seattle Sounders ηττήθηκαν με το τελικό 3-1 από το Πόρτλαντ και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση, της οποίας ήταν κάτοχοι.

    Δείτε το βίντεο (στο δεύτερο βίντεο του αγώνα στο 2:31:00):

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ