Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
More

  Εστιατόριο χρεώνει γονείς που δεν μπορούν να μάθουν… τρόπους στα παιδιά τους

  Έκπληκτο έμεινε ένα ζευγάρι όταν έλαβε τον λογαριασμό από το εστιατόριο που δείπνησε αφου κατάλαβε ότι χρεώθηκε πολλά παραπάνω από εκείνα που περίμενε.

  Ο λόγος που η διεύθυνση του εστιατορίου στη Τζόρτζια τους χρέωσε επιπλέον 50 δολάρια ήταν λόγω… «αδυναμίας γονέα» και την κακή συμπεριφορά των παιδιών τους.

  Η Lyndsey Landmann και ο σύζυγός της Kyle βρήκαν το εστιατόριο Toccoa River στο Blue Ridge, αφήνοντας στο Google κακή κριτική λέγοντας ότι ήταν «απογοητευμένοι από την εμπειρία».

  «Αν δεν υπάρξει σεβασμός, τότε δεν θα υπάρξει εξυπηρέτηση»

  «Ο ιδιοκτήτης βγήκε και μου είπε ότι προσθέτει 50 δολάρια στον λογαριασμό μου λόγω της συμπεριφοράς των παιδιών μου», έγραψε. «Τα παιδιά μου χάζευαν στο tablet μέχρι να φτάσει το φαγητό, έφαγαν το φαγητό τους και η γυναίκα μου τα έβγαλε έξω ενώ εγώ περίμενα και πλήρωνα τον λογαριασμό».

  Η Lyndsey Landmann, είπε στην εκπομπή NBC News Today: «Θυμάμαι ότι σκέφτηκα, “δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αλήθεια (…) Τα παιδιά κάθονταν σε μια άκρη του τραπεζιού και ήταν τόσο ήσυχα».

  Όταν η Landmann ζήτησε εξηγήσεις, ισχυρίστηκε ότι η διεύθυνση της είπε ότι τα παιδιά έκαναν πολλή φασαρία.

  Όπως φαίνεται, η διεύθυνση του εστιατορίου ενόχληθηκε καθώς φέρεται τα παιδιά έτρεχαν στον προαύριο χώρο ενοχλώντας τους υπόλοιπους πελάτες, παρόλο που τους συνόδευαν ενήλικες.

  Θα χρεωθείτε…

  Άλλωστε, η πολιτική του εστιατορίου ήταν ξεκάθαρη.

  Πιο συγκεκριμένα, κρυμμένο στο κάτω μέρος του μενού του, το εστιατόριο Toccoa Riverside ενημερώνει τους πελάτες του για μια «επιβάρυνση για ενήλικες» – προσθέτοντας την ατάκα: «Για ενήλικες που δεν μπορούν να γίνουν γονείς».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ