Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ετεοκλής Παύλου: Η αλλαγή που έκανε για χάρη της κόρης του – «Ο θρύλος λέει…»

    Μία αλλαγή έκανε στην εμφάνισή του ο Ετεοκλής Παύλου, για χάρη της κόρης του. Συγκεκριμένα, η μικρή Μελίτα σήμερα (17/8) το πρωί που ξύπνησε είδε τον μπαμπά της με ροζ και μωβ μαλλιά.

    Η μεταμόρφωση αυτή του παρουσιαστή, οφείλεται σε μία ιστορία που είχε πει το προηγούμενο βράδυ στην κόρη του για τους μονόκερους.

    Ο Ετεοκλής Παύλου ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο παρουσιαστής έγραψε: «Ο θρύλος λέει πως όποιος έχει επισκεφτεί την χώρα των μονόκερων, σαν σήμερα 17 Αυγούστου θα ξυπνήσει με ροζ και μωβ μαλλιά, αφού θα τον γλείψει ένας μονόκερος την ώρα που κοιμάται!

    Τελικά ο θρύλος είναι πραγματικός και όντως ξύπνησα έτσι σήμερα το πρωί και το Μελιτάκι μας έμεινε έκπληκτη μόλις άνοιξε τα ματάκια της και με αντίκρυσε…

    Τώρα σειρά έχει μόνο να βρω την χώρα των μονόκερων και να πάμε να τους δούμε… Πόσο δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και glitter παντού… Coming soon… Spoiler από την επόμενη οικογενειακή μας περιπέτεια».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ