Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ηθοποιός του “King Richard” κάνει παρέα στον Bass Reeves του Paramount+

    Ηθοποιός του "King Richard" κάνει παρέα στον Bass Reeves του Paramount+

    H Demi Singleton (Godfather of Harlem, King Richard) είναι η νέα προσθήκη της επερχόμενης σειράς του Paramount+, “Bass Reeves”.

    Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός θα μεταμορφωθεί σε Sally, την κόρη του ομότιτλου χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει ο David Oyelowo. H σειρά “θα φέρει στη ζωή τον θρυλικό αστυνόμο της άγριας δύσης. Ο Reeves, γνωστός ως ο καλύτερος ήρωας της αμερικάνικης ιστορίας, δούλεψε στην εποχή μετά την ανοικοδόμησης ως ομοσπονδιακό όργανο της τάξης στην Ινδική Επικράτεια, συλλαμβάνοντας πάνω από 3.000 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες χωρίς ποτέ να πληγωθεί”.

    Άλλα μέλη του cast είναι οι Dennis Quaid ως Sherrill Lynn, Forrest Goodluck ως Billy Crow, Lauren E. Banks ως Jennie Reeves, Barry Pepper ως Esau Pierce και Grantham Coleman ως Edwin Jones.

    Το “Bass Reeves” γυρίζεται αυτή την περίοδο στο Τέξας και θα ανήκει στον κόσμο του “Yellowstone”. Για τη σειρά είχαμε μάθει από το 2021, όταν ο Oyelowo υπέγραψε με τις Paramount και MTV Entertainment Studios. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Oyelowo, Taylor Sheridan, Chad Feehan, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin και Christina Voros, η οποία θα είναι η σκηνοθέτης πέντε εκ των επεισοδίων.

    Το franchise του “Yellowstone” αποτελείται από την κύρια σειρά, που διανύει αυτήν την περίοδο την πέμπτη της σεζόν. Η πρεμιέρα του εν λόγω κύκλου έσπασε ρεκόρ, ενώ φήμες θέλουν τον Kevin Costner να αποχωρεί από τον ρόλο του John Dutton. Η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια που απέκτησε δύο prequel, το “1883” και το “1923” που ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ, παράλληλα, έχει δοθεί εντολή και για άλλες δύο μίνι-σειρές που θα μας ταξιδέψουν τις δεκαετίες των ’40 και ’60. Αναμένουμε το “6666” που λαμβάνει χώρα στο παρόν και παρουσιάζει το Four Sixes Ranch, ενώ φήμες θέλουν τον Matthew McConaughey να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο – άγνωστο ακόμα – spin-off.

    Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ