Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ηθοποιός του “The Rings of Power” μιλά για μια διαγραμμένη σκηνή του φινάλε

    Ηθοποιός του "The Rings of Power" μιλά για μια διαγραμμένη σκηνή του φινάλε

    Ο Owain Arthur, που ενσαρκώνει τον Prince Durin IV στο “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, μίλησε για μια διαγραμμένη σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στο φινάλε της πρώτης σεζόν.

    Σε αυτήν θα βλέπαμε τον χαρακτήρα του να δίνει το μικρό κομμάτι του mithril στον Elrond (Robert Aramayo), το οποίο και χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία των τριών πρώτων δακτυλιδιών.

    “Βασικά γυρίσαμε την σκηνή όπου του το δίνω γρήγορα, χωρίς να το ξέρει ο πατέρας μου, οπότε υπάρχει μια ακτίνα ελπίδας για την Middle-earth”, είπε ο Arthur (μέσω TVLine). “Μου αρέσει που ο Durin πήγε ενάντια στον πατέρα του για τον φίλο του. Ακολούθησε την καρδιά του και έκανε αυτό που χρειαζόταν”.

    Όσον αφορά την πιθανότητα του να ξαναδούμε το δίδυμο των Durin και Elrond ξανά μαζί, ύστερα από τον αποκλεισμό του δεύτερου από το Khazad-dûm, ο ηθοποιός είπε τα εξής:

    “Είχαμε μια μικρή διαφωνία στην αρχή, αλλά αυτή μάς έκανε δυνατότερους. και αναρρώσαμε από αυτό. Το γεγονός ότι ο Elrond είναι εξορισμένος από το Khazad-dûm δεν σημαίνει ότι είμαι αιχμάλωτος του Khazad-dûm, οπότε νομίζω ότι θα μπορέσει να πάει και να τον δει κάποια στιγμή”.

    Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της δεύτερη σεζόν, η οποία θα φέρει νέα πρόσωπα, όπως τους Kevin Eldon (Game of Thrones) και Calam Lynch (Bridgerton), μεταξύ άλλων, και τον Sam Hazeldine, ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει τον Joseph Mawle στον ρόλο του Adar, του αρχηγού των Ορκ. Επιπλέον, οι σκηνοθέτες θα είναι τρεις και όλες τους θα είναι γυναίκες. Ο λόγος για τις Charlotte Brändström, Louise Hooper και Sanaa Hamri, οι οποίες, είναι γνωστές στον κόσμο της φαντασίας, μιας και έχουν δουλέψει σε σειρές, όπως οι “The Witcher”, “The Sandman” και “The Wheel of Time”.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, πώς συνδέεται η ανακάλυψη των νάνων με το μέλλον της σειράς και όσα είπε ο ηθοποιός του Sauron για το φινάλε της πρώτης σεζόν, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings”, σας τις έχουμε βάλει με χρονολογική σειρά και με βάση την κατάταξή μας. Τέλος, σας λέμε τις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ