Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμη είναι η anime σειρά “Alien vs. Predator”

    Έτοιμη είναι η anime σειρά "Alien vs. Predator"

    Η anime σειρά του “Alien vs. Predator” φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Disney δεν την δίνει στο κοινό.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Joshua Izzo, του υπεύθυνου αδειοδότησης της 20th Century Fox πριν πάει στην κατοχή της Disney το 2016, η σειρά των δέκα επεισοδίων είναι έτοιμη και κάθεται στα ράφια της εταιρείας.

    “Υπάρχει, κάθεται στην Disney, στο 20th Studios, 10 επεισόδια μιας ολοκληρωμένης ‘Alien vs. Predator’ anime σειράς που παρήγαγα”, είπε στο Perfect Organism Podcast. “Έχει τελειώσει. Είναι στο ράφι. Είναι μιξαρισμένη, είναι τελειωμένη. Είχε παραχθεί και την ιστορία είχαν σκεφτεί οι Eric Calderon και Dave Baker, δύο απίστευτα τρελοί, ταλαντούχοι τύποι”.

    Η σειρά ήταν ιδέα του ίδιου του Izzo, ο οποίος την μοιράστηκε με τον υπεύθυνο του τμήματος της οικιακής διασκέδασης, Dave Bixler, ο οποίος την μοιράστηκε με τον υπεύθυνο των προϊόντων για τους καταναλωτές, Jeffrey Godsick. Η παραγωγή της σειράς δεν ήταν δύσκολη, καθώς η 20th Century Fox κατείχε ήδη τα δικαιώματα της 30χρονης ιστορίας των κόμικς των “Alien”, “Predator” και “Alien vs. Predator”.

    “Είπα, ‘Ακούστε, θέλω να ρίξω μια ιδέα για ένα direct-to-DVD ‘Alien’ και/ή ‘Alien/Predator’ και/ή ‘Predator’ animation, το οποίο εμείς, το τμήμα καταναλωτών, μπορέσει να πουλήσει. Αφήστε μας να είμαστε οι κυρίαρχοι της μοίρας μας αντί να περιμένουμε τα κινηματογραφικά, όποτε αποφασίσει να βγει μια ταινία'”, εξήγησε ο Izzo. Εκείνη την περίοδο, το “Alien Covenant” ήταν στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης και το “The Predator” δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα.

    Μετά από κάποια συζήτηση διάλεξαν τον σκηνοθέτη, που φημολογείται πως ήταν ο Shinji Aramaki, ο οποίος έχει δουλέψει στα “Halo Legends” (2010), “Harlock: Space Pirate” (2013), “Starship Troopers” (2012, 2017), “Appleseed” (2004), “Appleseed Ex Machina” (2011) και “Blade Runner: Black Lotus” (2021-22). Αυτός πρότεινε μια τελείως διαφορετική ιστορία στο στούντιο, αλλά δούλεψε πλάι στον Izzo, με την ιστορία να λαμβάνει χώρα κάπου ανάμεσα στα “Alien vs. Predator” και “Alien 4”. Τα επεισόδια θα μοιράζονταν σε τρία DVDs και θα προβάλλονταν στην Ιαπωνική τηλεόραση.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ