Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Έτοιμο είναι το σενάριο της τέταρτης σεζόν του “The Mandalorian”

    Και μπορεί η τρίτη σεζόν του “The Mandalorian” να μην έχει βγει ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Jon Favreau, δεν έχει ήδη κάνει σχέδια για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων.

    Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο συν-δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Dave Filoni, έχουν ήδη αποφασίσει τι θα συμβεί στην τέταρτη σεζόν.

    “Την τέταρτη σεζόν, την έχω ήδη γράψει”, είπε ο Favreau στο BFM TV. “Πρέπει να ξέρουμε που πηγαίνουμε για να πούμε μια ολοκληρωμένη ιστορία, οπότε την είχαμε χαρτογραφήσει, εγώ και ο συν-δημιουργός Dave Filoni, και μετά αργά γράφεις το κάθε επεισόδιο. Οπότε έγραφα κατά την μετα-παραγωγή, γιατί όλο αυτό πρέπει να έχει την αίσθηση της συνέχειας και μιας ολοκληρωμένης ιστορίας”.

    Δείτε την δήλωσή του παρακάτω:

    Έτοιμο είναι το σενάριο της τέταρτης σεζόν του "The Mandalorian"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ο Favreau εξήγησε επίσης, ότι ένας λόγος που κάνουν πρόωρα σχέδια – παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει επίσημη εντολή από το κανάλι – είναι ότι πρέπει να γνωρίζουν πως θα εξελιχθούν και οι υπόλοιπες σειρές του σύμπαντος του Star Wars. Τόσο το The Mandalorian, όσο και τα “Ahsoka” και “Skeleton Crew”, “λαμβάνουν χώρα την ίδια χρονική περίοδο στο Star Wars. Οπότε υπάρχουν πολλά τα οποία πρέπει να υπολογίσουμε και πράγματα που έχουμε χτίσει από τις προηγούμενες σεζόν του ‘The Mandalorian'”.

    Το εν λόγω γεγονός παρατηρήθηκε και κατά το “The Book of Boba Fett”, όπου είδαμε τους Mando και Grogu να επανενώνονται ύστερα από τον χωρισμό του στην δεύτερη σεζόν του “The Mandalorian”.

    Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού, Rick Famuyiwa, ο Grogu θα έχει κεντρικότερο ρόλο στην επερχόμενη τρίτη σεζόν, που θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου. Το trailer μάς γέννησε πολλά ερωτήματα, τα οποία και προσπαθήσαμε να σας απαντήσουμε, και έσπασε ρεκόρ, καθώς προβλήθηκε 83,5 εκ. φορές μέσα στο πρώτο του 24ώρο. Πρόκειται για μία από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ