Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Ετοιμότητα της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας για τη Νέα Περίοδο Λειτουργίας

    Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας ανακοινώνει την πλήρη έτοιμότητά της για την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας του συστήματος παροχής θερμικής ενέργειας στους καταναλωτές της πόλης της Καρδιάς και των Εργατικών κατοικιών.

    Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, Δημήτρη Καρακασίδη, η παροχή θερμικής ενέργειας θα διατίθεται από τους ηλεκτρολέβητες της πρώην ΑΗΣ Καρδιάς, αντί για την Πτολεμαΐδα V. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανεξιχνίαστης εμπορικής κατάστασης της τελευταίας.

    Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι καταναλωτές που έχουν οφειλές στην επιχείρηση και δεν έχουν προβεί σε ρυθμίσεις κινδυνεύουν με διακοπή της παροχής θερμικής ενέργειας. Προτρέπουμε όλους αυτούς τους καταναλωτές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

    Τέλος, όσον αφορά στο ενδεχόμενο αύξησης των τιμών, η Δημοτική Επιχείρηση επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για αυξήσεις των τιμών αυτή τη στιγμή. Εάν όμως προκύψει ανάγκη για τέτοιες αλλαγές, το ποσοστό αυτών δεν αναμένεται να είναι υπερβολικά υψηλό και θα συμμορφώνεται με τα τιμολόγια των γειτονικών δήμων που παρέχουν υπηρεσίες θερμοθέρμανσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ