Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έρχεται σε οργασμό

    Έτσι αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έρχεται σε οργασμό

    Οπωσδήποτε τη στιγμή του οργασμού κάθε ζώδιο τη βιώνει διαφορετικά και σύμφωνα με τη γενικότερη ιδιοσυγκρασία του. Κάποια είναι πιο εκδηλωτικά, ενώ ορισμένα φτάνουν στην κορύφωση χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που σηκώνουν στο πόδι τη γειτονιά.

    Πάμε να δούμε πως ολοκληρώνουν ένα ένα:

    Kριός: Διαχυτικό και εξωστρεφές ζώδιο, οπωσδήποτε κάνει αισθητό τον οργασμό του στο ταίρι του κυρίως με μια φράση κλισέ που επαναλαμβάνει κάθε φορά.

    Ταύρος: Πρόκειται για το ζώδιο που ενημερώνει πριν τελειώσει και μετά προχωρά στην πράξη. Το λέει μάλλον για να το μοιραστεί και να μην αλλάξει τίποτα στη διαδικασία.

    Δίδυμος: Όταν τελειώνει ο Δίδυμος καλούν την Πυροσβεστική, είτε επειδή πλημμύρισαν είτε επειδή νομίζουν ότι το διαμέρισμα πήρε φωτιά. Τα σχόλια δικά σας.

    Καρκίνος: Είναι το ζώδιο που έχει συνδέσει -και- τον οργασμό με το συναίσθημα και οπωσδήποτε ψιθυρίζει “Σ αγαπώ” ή ακόμα και κάποιο ερωτικό ποίημα του Ελύτη.

    Λέων: Έχετε δει λιοντάρι να ζευγάρώνει; Aν όχι, θα σας ενημερώσουμε απλώς ότι βρυχάται.

    Παρθένος: Το ότι ο Παρθένος έρχεται σε οργασμό θα το αντιληφθείς πιθανότατα από τους μορφασμούς του προσώπου του αφού το κάνει πνιχτά.

    Ζυγός: Όλα μετρημένα: Ήπιας μορφής συσπάσεις στο πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα, ελαφρύς αναστεναγμός και πιθανότατα να ξεφύγει και μια λέξη από τα χείλη.

    Σκορπιός: Εδώ φωνάζει ο άλλος, αφού η φήμη όπως και ο οργασμός του Σκορπιού προηγείται του ιδίου.

    Τοξότης: Πρόκειται για την πιο δημοκρατική στιγμή στο σεξ, αφού ο Τοξότης επιδιώκει να βιώνει τον ταυτόχρονο οργασμό και συχνότατα τα καταφέρνει. Τι κάνει; Xαμογελά.

    Αιγόκερως: Είναι το ζώδιο που θα ψιθυρίσει στο αυτί του συντρόφου του διακριτικά ότι η κορυφαία στιγμή έρχεται και σύμφωνα με μαρτυρίες αλληθωρίζει συχνά.

    Υδροχόος: Ήρθε για να τα σπάσει, αν πάτε σε κανένα ξενοδοχείο και δείτε ζημιές στα κομοδίνα έχουν γίνει από Υδροχόο που κοπανιέται όταν φτάνει σε οργασμό.

    Ιχθείς: Χαλαρός θα απολαύσει τη στιγμή του με ένα eye roll και μετά θα πέσει ξερός λίγο παραδίπλα σα να τον έχουν πυροβολήσει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ