H Klavdia ανεβαίνει στην σκηνή για την τεχνική dress rehearsal πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision. Ο OGAE Greece στην αρένα St. Jakobshalle σας μεταφέρει για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τη σκηνική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής.
Στην προβλήτα του αποχωρισμού, η Klavdia με σταθερή φωνή και εντυπωσιακά γυρίσματα που παραπέμπουν σε λυγμούς ξεκινάει την εμφάνισής της στην Eurovision. Το ήρεμα βραχώδη τοπίο σε λευκό και μαύρο να υπερισχύει, μετατρέπεται σε πύρινη εικόνα.
Στο πρώτο ρεφρέν όλα αλλάζουν με το φλεγόμενο δέντρο να είναι στο πίσω μέρος των LED και την χορεύτρια να κάνει την εμφάνιση της σε μια προσπάθεια να συναντηθεί με την Κλαυδία χωρίς να το καταφέρνει, συγκινώντας το κοινό. Ενώ, στο δεύτερο κουπλέ βλέπουμε το απόσπασμα με την Καρυάτιδα όπως ακριβώς το είδαμε και στο μικρό βίντεο των λίγων δευτερολέπτων που δόθηκε από την δεύτερη πρόβα.
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί! Η εμφάνιση της Κλαυδίας ολοκληρώνεται με αλλαγή ρούχου από το μαύρο στο λευκό καταφέρνοντας να γεμίσει την Αρένα με φως, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Τα φώτα και το όλο σκηνικό αγγίζουν και η ερμηνεία της φοβερή!
Μείνετε συντονισμένοι για την πρόβα των επιτροπών που ακολουθεί το βράδυ, με ζωντανή αναμετάδοση απο τον Ogae Greece μέσα στην Αρένα και το Press Center.
Μη χάσετε αύριο Πέμπτη 15 Μάϊου τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην #7 θέση. Συντονιστείτε στον OGAE Greece για την ενημέρωση σας και τα παραλειπόμενα της Eurovision 2025.