Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Εβελίνα Νικόλιζα: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής την αποκάλεσε «τυχάρπαστη» – Δέχθηκε επίθεση μέσω Instagram

    Επίθεση στο Instagram από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα, με την τελευταία να δημοσιεύει το μήνυμα που της έστειλε, αποκρύπτοντας ωστόσο το όνομά του.

    «Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει», έγραψε η youtuber στο Instagram story της, θέλοντας έτσι να δείξει την αγανάκτησή της.

    Σημειώνεται, πως η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Weekenders». Φαίνεται, πως ο εν λόγω τραγουδιστής δεν έμεινε ικανοποιημένος με την αναφορά στο όνομά του και στο σχήμα, που συμμετάσχει και έτσι ξέσπασε με το μήνυμα, που ακολουθεί.

    «Βρε τυχάρπαστη, μάθε λίγο ποιός γεμίζει τα μαγαζιά, ποιός είναι πρώτος κλπ και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά, θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν, οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε είσαι τίποτα, είσαι απλά μια στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στην Εβελίνα Νικόλιζα.

    Εβελίνα Νικόλιζα - Μήνυμα Instagram

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ