Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Εβελίνα Νικόλιζα: Θα κινηθεί νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που της επιτέθηκε διαδικτυακά – «Καλό είναι να μιλάμε όμορφα»

    Νομικά αποφάσισε να κινηθεί η Εβελίνα Νικόλιζα κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος της επιτέθηκε διαδικτυακά.

    Αναλυτικά, η youtuber δημοσιοποίησε το υβριστικό μήνυμα, που έλαβε στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του καλλιτέχνη.

    «Βρε τυχάρπαστη, μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος κλπ και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά, θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν, οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε είσαι τίποτα, είσαι απλά μια στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Εβελίνα Νικόλιζα.

    Μέσα από νέες δηλώσεις που παραχώρησε η youtuber στην κάμερα του «Super Κατερίνα», τόνισε την Τετάρτη (2/10) πως δεν επιθυμεί τον περαιτέρω σχολιασμό του θέματος στα ΜΜΕ, καθώς το ζήτημα το έχει αναλάβει ο δικηγόρος της.

    Κινείται νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

    «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα, επειδή κινούνται κάποιες άλλες διαδικασίες, το μειώνω με το να το συζητάω. Θα κινηθώ νομικά και γι αυτό δεν θέλω να το συζητάω, γιατί χάνει την αξία του. Καλό είναι να μιλάμε όμορφα και όταν έχουμε κάτι ωραίο να το λέμε», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ