Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ευγενία Δημητροπούλου: «Πριν την αγκαλιάσω και την μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου»

    Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σήμερα (13/9) η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός πρόσφατα παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση της κόρης τους, Εύας. Η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε στη συνέντευξη και στην υιοθεσία της κόρης τους.

    «Η υιοθεσία είναι μία δύσκολη διαδικασία, αλλά αξίζει κάθε της στιγμή. Ήταν μία κοινή μας επιθυμία, ένα όνειρό μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που τα καταφέραμε. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή, έτυχε να συναντηθούμε δύο άνθρωποι που να έχουμε αυτό ως κοινό όνειρο και τα καταφέραμε» εξήγησε η ηθοποιός.

    Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε και για την διαδικασία που ακολουθείται, ενώ περιέγραψε και την συγκινητική στιγμή που έγινε το ταίριασμα. «Ξεκινάς μια διαδικασία, την οποία εγώ θεωρώ εγκυμοσύνη. Είναι πολύμηνη, έρχεσαι, επανέρχεσαι, το συζητάς. Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα από την άλλη άκρη του πλανήτη γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και την μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ