Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει

    Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Εύη Βατίδου. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της αναφέρθηκε στα όσα είπε πριν από κάποιες μέρες ο Αλέξης Κούγιας.

    «Εμένα άλλα μου είχε πει, οπότε δεν με ενόχλησαν τα όσα είπε. Έκανε μία δήλωση και είχε κάποιον λόγο για να την κάνει. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πάρα πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση υπό την έννοια, ότι έχουμε έρθει πιο κοντά», είπε αρχικά.

    «Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Πριν από αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Εκείνον πρέπει να ρωτήσετε κι όχι εμένα», πρόσθεσε.

    Στη συνέχεια ανέφερε ότι Χριστούγεννα θα κάνει μαζί με τον Αλέξη Κούγια και τα παιδιά τους, όπως κάνουν όλα τα χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι Χριστούγεννα θα κάνουμε μαζί με τον Αλέξη Κούγια και τα παιδιά. Εγώ εκεί έχω μείνει, αυτό κάνουμε όλα τα χρόνια».

    «Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει πολύ καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ