Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ετοιμάζει γάμο και βάπτιση μαζί – Ποιος είναι ο σύντροφός της

    Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου την πιο τρυφερή ανακοίνωση της ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

    Ποζάροντας στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα η επιχειρηματίας μοιράζεται τα ευχάριστα νέα. Το φύλο μάλιστα του παιδιού, που περιμένει είναι αγόρι και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον σχεδόν επί δύο χρόνια σύντροφό της.

    Ποιος είναι ο σύντροφος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

    Την Τρίτη 30 Ιουλίου ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί με τον σύντροφό της. Οι δύο τους ετοιμάζουν γάμο και βάπτιση μαζί, όταν με το καλό γεννηθεί το νέο μέλος.

    Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο σύντροφος της Παπαδοπούλου δεν επιθυμεί να εκτίθεται ο ίδιος στα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που είναι μάλιστα γνωστό για την ταυτότητά του είναι, πως αποτελεί Έλληνα επιχειρηματία με επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

    Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

    Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε νέα ανάρτηση με φουσκώμενη κοιλίτσα. Η ίδια ποζάρει στον καθρέφτη με σιέλ μαγιό.

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φουσκωμένη κοιλίτσα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ