Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Λόγω των χημειοθεραπειών, μου είχαν πει ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί»

    Λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο της παιδί, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε ανοιχτά για την ιδιαίτερη φάση της εγκυμοσύνης, τις αλλαγές που βιώνει τους τελευταίους μήνες, καθώς και για τον τρόπο που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα.

    Σε λίγες ημέρες η εγκυμονούσα επιχειρηματίας θα μπει στον μήνα της, όπως αποκάλυψε γεμάτη χαμόγελο την Πέμπτη (17/10) στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno», περιμένοντας εκείνη και ο σύντροφός της με μεγάλη ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

    Οι χημειοθεραπείες, η αγωνία για το νέο μέλος και το όνομα αυτού

    «Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί πριν από δέκα χρόνια, μου είχαν πει ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε και ήρθε φυσιολογικά. Θεωρώ πως είναι θέλημα Θεού αυτό το παιδί. Οι γιατροί πηγαίνουν βάσει των πρωτοκόλλων και αυτών που βλέπουν, αλλά τελικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

    Το κεφάλαιο παιδί το είχα «παγώσει», δεν το σκεφτόμουν. Έλεγα πως είχα σώσει τη ζωή μου. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε, που το είχα παγώσει και δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες, εάν δεν μπορούν να κάνουν βιολογικά ένα παιδί. Σε εμάς έτυχε, αλλά θέλαμε πολύ ένα παιδί. Εάν είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων θα το είχα χρησιμοποιήσει σε όποια ηλικία θα ήθελα.

    Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση πολλά φαγητά. Μετά είχα ζαλάδα με τάση για έμετο και εκεί έκανα ειδική εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα, άρχισα να τσιρίζω. Πήρα τον άνδρα μου, του το είπα και δεν το πίστευα. Την εγκυμοσύνη την έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο τρίμηνο αλλάζουν κάποια πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Το καλοκαίρι ήταν πολύ ζεστό, κλείστηκα μέσα, είχα πολλές αγωνίες.

    Θα τον πούμε Δημήτρη, όπως λένε τον μπαμπά μου. Τώρα θα μπω στον μήνα μου, την άλλη εβδομάδα. Κοντεύουμε», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ