Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παντρεύεται σήμερα τον Γρηγόρη Μόργκαν – Το παθιασμένο φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα

    Παντρεύεται σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν, σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι έξω από τα Χανιά, όπου βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες κάνοντας διακοπές.

    Αμέσως μετά την τελετή, θα ακολουθήσει πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

    Με ένα κοινό βίντεο στο Instagram, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τις μέχρι στιγμής φήμες περί γάμου. Ξυπόλητοι στην παραλία, φιλιούνται, αγκαλιάζονται και βουτάνε στη θάλασσα. Η Ευρυδίκη εμφανίζεται φορώντας πέπλο, ενώ στην περιγραφή γράφουν «We totally DO!».

    Το προσκλητήριο

    Μάλιστα, το ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” παρουσιάζει το πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο, αφού περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από εξωτικές διακοπές του και επάνω αναγράφεται η ημερομηνία του γάμου.

    Όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά στις 6 το απόγευμα, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι στα Φαλάσαρνα.

    Σύμφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και γι’ αυτό δεν έχουν μιλήσει καθόλου για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παντρεύεται σήμερα τον Γρηγόρη Μόργκαν – Το παθιασμένο φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ