Με την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους καταπιάστηκε, εκ νέου, η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, τόσο η ίδια η δημοσιογράφος όσο και ο συνάδελφος της, Παναγιώτης Στάθης δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την προσωπική τους οργή για το σοκαριστικό γεγονός.



«Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού… Όπως είπα και πριν, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου για να πάρει τον λόγο ο σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, Παναγιώτης Στάθης  και να τονίσει σε αυστηρό τόνο τα εξής. «Λέει η Μίνα Καραμήτρου πως ο αστυνομικός δεν ρώτησε το όνομα καν της γυναίκας αυτής. Της δολοφονημένης, του κοριτσιού αυτού που κινδύνευε. Ούτε και το όνομα του αλλουνού που θα έπρεπε να ψάξουν. Αναζήτηση στα αρχεία της αστυνομίας, επίσης, δεν έχει προκύψει».

«Δεύτερο στοιχείο, λέει η Μίνα πολύ σωστά, «22 χρονών η αξιωματικός υπηρεσίας». Εντάξει, δεν έχει τεράστια εμπειρία. Η ικανότητα όμως δεν είναι ηλικιακό προνόμιο μόνο. Αυτό δεν λέμε τόσα χρόνια; Δώστε τόπο στα νιάτα να βγουν μπροστά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος με την ρεπόρτερ του σταθμού, Μίνα Καραμήτρου να επισημαίνει πως «η ευαισθησία, όμως, καμιά φορά είναι, Παναγιώτη».

«Α, γεια στο στόμα σου! Επίσης, λοιπόν, έχεις απέναντι σου ένα 28χρονο κορίτσι και είσαι 22 χρονών. Δεν θέλω να κάνω τον δημόσιο κατήγορο αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό. Η νέα γενιά έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα! Έχει γαλουχηθεί η νέα γενιά με το άκουσμα της γυναικοκτονίας, με την έμφυλη βία και θα έπρεπε να έχει διαβάσει για αυτά τα πράγματα! Καμία ευαισθησία πάντως» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης  με την Εύα Αντωνοπούλου να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να δηλώνει τα εξής.

«Πάντως Παναγιώτη, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι μία ακόμα γυναικοκτονία αυτή που από μόνο του αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό έγκλημα, μια δολοφονία. Είναι μια δολοφονία – γυναικοκτονία μιας 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγα δεύτερα πριν εκλιπαρούσε για βοήθεια.».