Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Έξι τραυματίες από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης – Ακρωτηριάστηκαν δύο άτομα

    Έξι τραυματίες από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης – Ακρωτηριάστηκαν δύο άτομα

    Στα Χανιά ένας 14χρονος έχασε τρία δάχτυλα στο δεξί του χέρια, ενώ θύμα παρόμοιου τραυματισμού έπεσε ένας ενήλικας στα Καλύβια Αττικής

    Η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας στους εορταμούς της Ανάστασης, παρά τις εκκλήσεις των αρχών για την αποφυγή τους, επέφερε βαρύ κόστος για άλλη μία χρονιά, καθώς τραυματίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένας 14χρονος στα Χανιά, ο οποίος έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι.

    Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Γαλατά, όταν εξερράγη κροτίδα στο χέρι του αγοριού. Ο 14χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως δυστυχώς το τραύμα ήταν αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα υποστεί ακρωτηριασμό σε τρία δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Χανίων.

    Παρόμοιο περιστατικό με θύμα ενήλικα αυτή τη φορά, είχαμε την ίδια ώρα και στα Καλύβια Αττικής, όπου το θύμα υπέστη επίσης ακρωτηριασμό στα δάχτυλά του. Ειδικότερα, στην Αθήνα από τις 20:00 του Μεγάλου Σαββάτου έως τις 6:00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα καταγράφηκαν πέντε περιστατικά. Από τους πέντε τραυματίες, οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς κανείς από τους τραυματίες δεν ήταν ανήλικος.

    κροτίδα Ανάσταση βεγγαλικά



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ