Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Στο χέρι του χρήστη τα posts που θα βλέπει στο εξής

    Νέες λειτουργίες έρχονται στο Facebook, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόζουν στις δικές τους προτιμήσεις το feed, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χτες ο τεχνολογικός κολοσσός Meta.

    Πλέον, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρχουν κουμπιά «Δείξε περισσότερα» ή «Δείξε λιγότερα» στις αναρτήσεις άλλων προσώπων ή κοινοτήτων κι έτσι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει τι του ταιριάζει και τι όχι, ώστε να βλέπει σχετικό με τα ενδιαφέροντά του περιεχόμενο. Το Facebook επίσης θα αρχίσει τις δοκιμές του νέου χαρακτηριστικού στα Reels.

    Η εταιρεία ανέφερε ότι η επιλογή “Show more” θα αυξάνει προσωρινά το ranking του post και των παρόμοιων με αυτό αναρτήσεων. Η επιλογή “Show less” αντίστοιχα, θα το μειώνει. Η επιλογή θα επηρεάζει τα post που βλέπουν οι χρήστες για 60 ημέρες. Η εταιρεία επέλεξε αυτό το χρονικό περιθώριο γιατί, βάσει ερευνών, οι προτιμήσεις αλλάζουν και η πλατφόρμα θέλει να διατηρήσει αυτή τη δυνατότητα για το κοινό.

    Μέχρι στιγμής, το Facebook έδινε απλώς τη δυνατότητα να κρύβουν οι users τα posts από τα άτομα που ακολουθούν. Τώρα όμως επιτρέπει να βλέπουν περισσότερες αναρτήσεις από φίλους και γενικά περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ