Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τα σχόλια για το σώμα της Ευριδίκη Βαλαβάνη

    Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από την πρεμιέρα του «Survivor All Star» και ήδη βρίσκεται στα νούμερο ένα θέματα συζητήσεων στις εκπομπές.

    Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωινό μας με τους σχολιασμούς στα κοινωνικά δίκτυα για τον σωματότυπο της Ευριδίκης Βαλαβάνη: «Βλέπω ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στην Ευρυδίκη. Βλέπω σε κοινές παρέες και στα σχόλια στο instagram από το πρώτο επεισόδιο να σχολιάζουν την εμφάνισή της και γίνομαι έξαλλη.

    atheridou176Μου βγαίνει αυτή τη στιγμή να την υποστηρίξω γιατί είναι χυδαίο αυτό που γίνεται. Κάθονται και βλέπουν ένα παιχνίδι και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, κοιτάνε πόσο κοντό είναι το σορτσάκι και αν το σώμα της έχει αλλάξει».

    skorda

    Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι και ο Κωσταντίνος Βασάλος που έχει το πιο καλογυμνασμένο σώμα υστερεί σε αγωνιστικό επίπεδο: «Εμένα το σώμα της τώρα μου αρέσει πιο πολύ. Κάποιοι το σχολιάζουν με έναν τρόπο που είναι χυδαίος. Επίσης, συνδυάζεται πολύ εύκολα με το αγωνιστικό. Ούτε ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα δεν έχει κερδίσει όλες τις μάχες»

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ