Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Φαίη Σκορδά: «Σε δέκα χρόνια δεν θα είμαι στην τηλεόραση – Έφυγα από τον ΑΝΤ1 για πολύ συγκεκριμένους λόγους»

    Η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της, το Σάββατο (21/09) στο «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega.

    «Δύο είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό αυτό το καλοκαίρι, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Εγώ το αγαπώ το πρωινό. Επαγγελματικά και οικονομικά, που δεν είναι τα χρήματα όπως παλιά, θα ήταν ακριβώς το ίδιο με το να κάνω μια βραδινή εκπομπή ή ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο και δεν το υποτιμώ, αλλά όταν έχεις κάνει τόσα χρόνια πρωινό, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο το άλλο. Έλεγα πάντα, ότι αγαπώ το πρωινό και δεν θέλω να το αφήσω, γιατί δεν υπάρχει πλούσια θεματολογία. Είπα, ότι δεν θα το αφήσω έτσι και θα το πολεμήσω. 

    Η δεύτερη πιο δύσκολη απόφαση ήταν το να φύγω από τον ΑΝΤ1. Το αποφάσισα πολύ συνειδητά και δεν το μετάνιωσα κιόλας. Μου ήταν δύσκολο, γιατί δεν είμαι των αλλαγών. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, που έφυγα και ούτε πρόκειται. Πήρα την απόφαση για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Η επιστροφή στο Mega ήταν σαν μην πέρασε μια ημέρα», είπε η Φαίη Σκορδά.

    «Για τη φετινή σεζόν θα ευχηθώ υγεία και ηρεμία. Νομίζω, ότι σε δέκα χρόνια δεν θα είμαι στην τηλεόραση. Προφανώς, επειδή θα έχω τις δικές μου υποχρεώσεις, θα δουλεύω, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είμαι στην τηλεόραση. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να μην δουλεύω και να είμαι περισσότερο αφιερωμένη στο «Make a wish». Εκεί θα είμαι σίγουρα 100% ως εθελόντρια. Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση, έπειτα από δέκα χρόνια, θα ήταν αποκλειστικά για αυτό. Το όνειρό μου είναι να κάνω κάποιες εκπομπές, που θα έχουν να κάνουν με αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να έχω αυτό το ανταγωνιστικό πλαίσιο. Δεν λέω ότι δεν θα δουλεύω», είπε σε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ