Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό

    Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό

    Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό

    Ήταν το 2015 όταν ο Ηλίας Βρεττός απαθανατίστηκε με μία όμορφη μελαχρινή, την Φελίσια Λαπάτη, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται να είναι η νέα του αγαπημένη, κάτι που ο ίδιος επιβεβαίωσε μετά από λίγο καιρό!

    Ποια είναι, όμως, η παίκτρια του Survivor;

    Η Φελίσια, κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού, σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ. Παράλληλα, έπαιξε σε αρκετά video clips, όπως το Όλα Θα Αλλάξουν του Κωνσταντίνου Αργυρού (2012) και το Μη Μιλάς του Γιώργου Σαμπάνη (2014).

    Η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό την έκανε ευρύτερα γνωστή, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει το ζευγάρι, τόσο σε νυχτερινές εξόδους, όσο και σε εξορμήσεις στις παραλίες των νοτίων προαστίων της Αθήνας και της Μυκόνου.

    Τελικά, το love story είχε άδοξο τέλος, με τον τραγουδιστή να το ανακοινώνει, έμμεσα πλην σαφέστατα, σε συνέντευξή του στο Πρω1νό. «Σε αυτή τη φάση είμαι, να ζήσω τη ζωή μου, να γλεντήσω και όχι να κάνω οικογένεια. Να κάνω τη δουλειά μου και να περάσω καλά γενικώς», δήλωσε, ενώ, σε ερώτηση για την Φελίσια, ανέφερε: «είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι την εκτιμάω και πραγματικά της αξίζουν πολύ όμορφα πράγματα»!

    Δείτε την σχέση Ηλία – Φελίσιας μέσα από φωτογραφίες:

    Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό Φελίσια Λαπάτη: Οι τρυφερές στιγμές της παίκτριας του Survivor με τoν Ηλία Βρεττό

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ