Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    FIFA: Έρευνα για την παρουσία του σεφ Salt Bae στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Μουντιάλ

    Η FIFA άρχισε έρευνα για να εξακριβώσει με ποιο τρόπο άτομα απέκτησαν «αδικαιολόγητη πρόσβαση» στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ, σε μία εξέλιξη που «ακολουθεί» τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, να πανηγυρίζει με τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής και τα οποία έγιναν “viral” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο Νουσρέτ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων και είναι γνωστός ως “Salt Bae” για το στυλ, με το οποίο αλατίζει το κρέας, καθώς κάνει μια κίνηση που θυμίζει… κόμπρα, πόσταρε στη σελίδα του στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες, με τον ίδιο μαζί με Αργεντινούς διεθνείς μετά τη νίκη τους με 4-2 στα πέναλτι επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Επίσης, φωτογραφήθηκε να κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ. Όμως, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως το τρόπαιο μπορεί να αγγίξει μόνο «μια πολύ επίλεκτη ομάδα ανθρώπων», στην οποία συμπεριλαμβάνονται πρώην νικητές της διοργάνωσης και αρχηγοί κρατών.

    Επιπρόσθετα, βίντεο που «κυκλοφόρησαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον Γκιοκτσέ να πιάνει το χέρι του Λιονέλ Μέσι, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής.

    Έτσι, η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ερευνά το πώς «άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου» και προσθέτει πως «θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ