Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Κάθριν Εμπειρίκου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται πως έχει εισέλθει σε μια νέα φάση στην προσωπική του ζωή, όπως αποκαλύπτεται από την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

    Ο γνωστός εφοπλιστής, μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου, έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος από τα μέσα ενημέρωσης λόγω των εξελίξεων στην προσωπική του ζωή. Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με την Κάθριν Εμπειρίκου.

    Οι πρώτες ενδείξεις για τη σχέση τους εμφανίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2022, όταν οι δυο τους παρέστησαν μαζί στον γάμο ενός στενού φίλου του Τσαγκρίδη και μοιράστηκαν σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φήμες ενισχύθηκαν περαιτέρω τον Απρίλιο του 2023, όταν εμφανίστηκαν σε τρυφερή πόζα κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του εφοπλιστή.

    Ωστόσο, η υπόθεση αυτή φάνηκε να ξεχνιέται μετά από φήμες για ένα ρομαντικό περιστατικό με τη Δανάη Μπάρκα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Παρά ταύτα, τον περασμένο Ιούλιο, στην εκπομπή Summer’s Cool, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε ότι ο Τσαγκρίδης διατηρεί σχέση με μια γυναίκα «με γνωστό επίθετο».

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Κάθριν Εμπειρίκου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο

    Η ταυτότητα της γυναίκας αυτής φαίνεται πως επιβεβαιώνεται τώρα, καθώς, σε μια από τις φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μύκονο που ανάρτησε πρόσφατα στο Instagram, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εμφανίζεται αγκαλιασμένος με την Κάθριν Εμπειρίκου, με τις σκιές τους να είναι το μόνο εμφανές στοιχείο της εικόνας.

    Ποια είναι η Κάθριν Εμπειρίκου

    Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της γνωστής οικογένειας Εμπειρίκου, η οποία κατάγεται από την Άνδρο.

    Ο παππούς της, Γιώργος Εμπειρίκος, ήταν ένας από τους ισχυρότερους άνδρες της ναυτιλίας και ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες των Βαν Γκογκ, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Καντίνσκι, Πικάσο και Σεζάν στην ιδιωτική του συλλογή.

    Οι γονείς της, Αριστείδης και Νάταλι Εμπειρίκου, κατοικούν στο Λονδίνο και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Κάθριν έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και ασχολείται με τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

    Μεγάλη επιρροή στη ζωή της άσκησε η γιαγιά της, Ντόντα Βορίδη, μια αριστοκράτισσα που απεβίωσε το 2015.

    Η προσωπική ζωή της Κάθριν Εμπειρίκου

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six πριν από έξι μήνες, ο χωρισμός της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ αποτέλεσε έκπληξη, καθώς το ζευγάρι, που απέκτησε έναν γιο το 2019, θεωρούνταν ευτυχισμένο και διακριτικό.

    Οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εκδοθεί επίσημα το διαζύγιό τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ