Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Φιλοθέη: Γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο τραυματίας της άγριας συμπλοκής – Τού επιτέθηκαν για ένα μπρελόκ

    Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Φιλοθέη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση από παρέα «νταήδων» είναι γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο 18χρονος έφτασε με τους φίλους του στην πλατεία και εκεί είδαν τις δύο αντίπαλες ομάδες νταήδων που συγκρούονται για το ποιος κάνει κουμάντο, να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

    Ο 18χρονος και η παρέα του φαίνεται πως δεν είχαν άμεση σχέση με το περιστατικό. Εκείνος φέρεται να έτρεξε να πάρει το αυτοκίνητο της μητέρας του που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο γιατί φοβήθηκε μήπως υποστεί ζημιές από τη συμπλοκή.

    Τότε η μία ομάδα «νταήδων» τον πλησίασε και εκείνη την ώρα έπεσε από τον 18χρονο ένα μπρελόκ που φέρεται να είχε το σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας. Μόλις το είδαν, τού επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν στο στήθος και το κεφάλι.

    Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 7 άτομα μέχρι στιγμής και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

    Έχουν γίνει δύο συλλήψεις ατόμων, εκ των οποίων το ένα είναι γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο ομάδες, περίπου 15 άτομα η κάθε μία, είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Φιλοθέης για ξύλο.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για τους «μάγκες» και τους «φλώρους» της περιοχής, με τους πρώτους να επιτίθενται στους δεύτερους. Πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας 18-20 ετών.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρχικά στην έρευνα για το περιστατικό, ενεπλάκη η αρμόδια υπηρεσία για τα περιστατικά οπαδικής βίας, καθώς κατά την συμπλοκή έπεσε ένα αντικείμενο, ένα μπρελόκ ομάδας, ωστόσο εν τέλει δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα, και πλέον τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.

    Σημειώνεται πως ένας από τους εμπλεκόμενους τραυματίστηκε, όταν πήδηξε από μία μάντρα 2 μέτρων για να γλιτώσει, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ