Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε βίντεο από την ώρα της διάρρηξης μέσα στο σπίτι του

    Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, κατά την διάρκεια των πασχαλινών διακοπών του με την σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα, έπεσε θύμα διάρρηξης.

    fidirikos1

    Από τις πληροφορίες, που έγιναν γνωστές μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», ένας άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια, δύο από τα οποία ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

    fidirikos

    Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και για αυτό θέλησε να κάνει μια ευχαριστήρια ανάρτηση προς τους διαδικτυακούς του φίλους. Επίσης κοινοποίησε κι ένα βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης.

    fidirikos 1

    «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ