Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Φλώρινα: Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς – Το τροχαίο που προηγήθηκε, ο διαπληκτισμός και οι μπουνιές

    Νέες λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας, στο οποίο σκοτώθηκαν ένας 23χρονος και ένας 79χρονου.

    Όπως έγινε γνωστό , γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού. Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 79χρονος συνοδηγός οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

    Σύμφωνα με το ThessToday.gr, πριν το τραγικό δυστύχημα και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημίες. Σε αυτό εμπλεκόταν το ίδιο όχημα αλλά και ο 23χρονος που σκοτώθηκε. Ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε σε όχημα το οποίο στην συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλο όχημα (αυτό του δυστυχήματος). Την ώρα του ατυχήματος στο τελευταίο όχημα επιβιβαζόταν ο 79χρονος.

    Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες στα τρία αυτοκίνητα, ωστόσο ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες. Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο όχημα που ήταν μέσα ο ηλικιωμένος, χωρίς όμως να αντιληφθεί την παρουσία του. Ανέπτυξε ταχύτητα και έπειτα από 200 μέτρα, παραβιάζοντας την ροή του κυκλικού κόμβου που υπήρχε στο σημείo, προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

    «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία» περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ