Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
More

    Φορολογικές δηλώσεις 2025: Υποβλήθηκαν 100.000, χωρίς προβλήματα η διαδικασία

    Φορολογικές δηλώσεις 2025: Υποβλήθηκαν 100.000, χωρίς προβλήματα η διαδικασία

    Τετ α τετ Κώτσηρα, Πιτσιλή, Κόλλια για τις φορολογικές δηλώσεις 2025.

    Η πορεία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και η ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πολιτείας, συζητήθηκαν κατά την πρώτη συνάντηση, μετά την τοποθέτηση του νέου Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Κώτσηρα, που είχαν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Κώτσηρας και ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.


    Καταγράφηκε η πολύ καλή πορεία στον ρυθμό υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 100.000 δηλώσεις, αλλά και η χωρίς προβλήματα διαδικασία.

    Επιπλέον, συζητήθηκαν τρόποι για την ακόμα πιο αποτελεσματική λειτουργία της θεσμοθετημένης επιτροπής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του υπουργείου Οικονομικών, της ΑΑΔΕ και του ΟΕΕ. Στόχος είναι τόσο η δυνατόν ταχύτερη επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν, όσο και ο εποικοδομητικότερος διάλογος, μέσω ανταλλαγής απόψεων και κατάθεσης προτάσεων για τη βελτίωση του φορολογικού περιβάλλοντος.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ