Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2025: Έγινε η κλήρωση

    Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2025: Έγινε η κλήρωση

    Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/3) η κλήρωση για τη φορολοταρία του Φεβρουαρίου (αφορά στις αποδείξεις του Ιανουαρίου 2025), με έναν τυχερό να κερδίζει 50.000 ευρώ.

    Οι τυχεροί θα λάβουν τα ποσά στον λογαριασμό τους από την κλήρωση της φορολοταρίας, τα οποία είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

    Πού θα δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία

    Αρχικά μπορείτε να βρείτε τους λαχνούς ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

    Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τους κωδικούς TaxisNet θα δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς.

    Ένας τυχερός λαχνός κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, με τα έπαθλα να είναι κλιμακωτά. Συγκεκριμένα, τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι τυχεροί φορολογούμενοι είναι τα εξής:

    • 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
    • 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
    • 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
    • 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

    Τι γίνεται αν δεν έχετε δηλώσει Iban

    Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ