X
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
More

    Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα: Αποκάλυψη – «βόμβα» για την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη – Στα χέρια του Εισαγγελέα ο φάκελος

    Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα: Αποκάλυψη – «βόμβα» για την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη – Στα χέρια του Εισαγγελέα ο φάκελος

    Σε μια αποκάλυψη – βόμβα που αφορά στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα προχώρησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κι η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής (7/3),

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, έχει φτάσει πλέον η ώρα της παρέμβασης του Εισαγγελέα για την υπόθεση, καθώς έπειτα από τέσσερις μήνες ολοκληρώθηκε η έρευνα του Ανθρωποκτονιών. Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα με σαφείς ενδείξεις δολοφονίας του παιδιού . Ύποπτη, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης.

    Κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία

    Όπως προκύπτει, υπάρχει κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία για νέες ανακριτικές πράξεις κι άμεση επανεξέταση των ευρημάτων της ιατροδικαστικής έκθεσης Γκότση. Ως εκ τούτου, αναφέρεται ότι διορίζεται άμεσα τριμελής επιτροπή ιατροδικαστών για την άμεση επανεξέταση του πορίσματος, ενώ τα ιστολογικά ευρήματα αναμένεται να σταλούν σε κορυφαίο εγκληματολογικό εργαστήριο του εξωτερικού.

    Ο Εισαγγελέας ζητά να ενημερωθούν για την επανεξέταση οι γονείς του μικρού Παναγιώτη κι η ύποπτη για την εγκληματική πράξη, ώστε να διορίσουν τεχνικούς συμβούλους.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ