Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κ. Πλατεία Πτολεμαΐδας αύριο Τετάρτη

    Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κ. Πλατεία Πτολεμαΐδας αύριο Τετάρτη– Ξεκινά η λειτουργία του θεματικού πάρκου με ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας

    Η επίσημη έναρξη των φετινών χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Εορδαίας πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας, με συναυλία της Ρίας Ελληνίδου.

    Στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, η Σχολή Χορού Μάρθας-Δήμητρας Τασιούδη, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων & Ένωση Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας.

    Παράλληλα, ξεκινά αύριο Τετάρτη η λειτουργία του θεματικού πάρκου με τίτλο «Ήρωες και Θρύλοι της Ελληνικής Μυθολογίας», στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας. Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό για έναν ολόκληρο μήνα, έως 6 Ιανουαρίου 2024, ενώ η πρόσβαση σε αυτή θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τρισδιάστατα ρομποτικά εκθέματα με κίνηση και ήχο, σε ύψος από 2 μέχρι 3,5 μέτρα (όπως ο Κένταυρος, η Σφίγγα, η Μέδουσα, οι Σειρήνες, οι Λαιστρυγόνες, ο Κύκλωπας κ.ά.) και να βιώσουν κάποιες από τις αντιξοότητες που κατάφεραν να ξεπεράσουν οι δύο ήρωες, Ηρακλής και Οδυσσέας, διαχρονικά πρότυπα για κάθε νέο.

    Στο πλαίσιο των χριτουγεννιάτιων εκδηλώσεων με την επωνυμία «Νιφάδα τι Πτολεμα …είδες;», που ετοίμασε ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, φορείς και δομές του Δήμου, το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει για τις πρωινές ώρες δράσεις για τα παιδιά, τις κάτωθι:

    – “Η ντουντούκα των Χριστουγέννων” από το 3ο και 14ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, στις 11.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

    – “Κάλαντα με τον Καρυοθραύστη στην πλατεία του χωριού μου” από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, στις 10.30 στην Πλατεία του Αγίου Χριστοφόρου.

    – “Κάλαντα με τον Καρυοθραύστη» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, στις 11:30 στο Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ