X
Πέμπτη, 3 Απριλίου, 2025
More

    Φωτογραφία από το διάστημα δείχνει τη ζημιά που υπέστη η Πάρος από τις πλημμύρες

    Φωτογραφία από το διάστημα δείχνει τη ζημιά που υπέστη η Πάρος από τις πλημμύρες

    Δορυφορικές εικόνες της Πάρου από το διάστημα αποκαλύπτουν την έκταση της καταστροφής που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα στο νησί τη Δευτέρα (31/3).

    Στη δορυφορική εικόνα που κατέγραψε ο αμερικανικός δορυφόρος Landsat-8 και επεξεργάστηκε το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, διακρίνεται η θαλάσσια περιοχή στη Νάουσα της Πάρου, όπου συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες φερτών υλών και λάσπης, σημειώνοντας τις μεγαλύτερες ζημιές.

    Οι βροχές και καταιγίδες που εκδηλώθηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας τη Δευτέρα είχαν επίκεντρο τα νησιά του Αιγαίου. Στην Πάρο μέχρι και το βράδυ της προηγούμενης ημέρας το ύψος βροχής είχε φτάσει τα 36,6 χιλιοστά, με τους ορμητικούς χειμάρρους να παρασέρνουν σταθμευμένα οχήματα και φερτά υλικά μέχρι τη θάλασσα.

    Η φωτογραφία:

    Η φωτογραφία:

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ