Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Frasier: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η season

    Το revboot της σειράς “Frasier” του Paramount+ θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου με τα πρώτα δύο επεισόδια, όπως μεταδίδει το TVLine.

    Η 2η σεζόν θα περιλαμβάνει επίσης ένα επεισόδιο όπου ο Frasier Crane του Kelsey Grammer θα “επιστρέψει στις ραδιοφωνικές του ρίζες στο KACL στο Σιάτλ”, σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή. Αυτό το επεισόδιο θα έχει γκεστ εμφανίσεις από τα αρχικά μέλη του καστ του “Frasier”, όπως ο Dan Butler (ως Bob “Bulldog” Briscoe), ο Edward Hibbert (ως Gil Chesterton) και η Harriet Sansom Harris (ως Bebe Glazer).

    Frasier: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η season

    Ο Grammer επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ψυχίατρος Frasier Crane, έναν ρόλο που ξεκίνησε στο “Cheers” και συνέχισε στο δικό του spin-off “Frasier”, το οποίο διήρκεσε 11 σεζόν στο NBC. Στο reboot, ο Frasier έχει μετακομίσει πίσω στη Βοστώνη για να επανασυνδεθεί με τον γιο του, Freddy, αναλαμβάνοντας παράλληλα μια δουλειά διδασκαλίας στο Harvard. Ο Jack Cutmore-Scott συμπρωταγωνιστεί ως Freddy, με τον Nicholas Lyndhurst ως φίλο του Frasier και συνάδελφο καθηγητή Alan, την Toks Olagundoye ως επικεφαλής του τμήματος Olivia, την Jess Salgueiro ως φίλη και συγκάτοικο του Freddy, Eve, και τον Anders Keith ως ανιψιό του Frasier, David.

    Η νέα season στην χώρα μας θα προβληθεί στην COSMOTE TV.

    Frasier: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η season

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ