Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    FRESKON | 1o Διεθνές Εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών

    FRESKON[quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#2d2d2d” arrow=”yes” align=”left”]FRESKON | 1o Διεθνές Εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών[/quote]

    Η FRESKON (1o Διεθνές Εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών) ανοίγει στις 23 Απριλίου τις πύλες της, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo, και θα διαρκέσει έως τις 25 Απριλίου. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη διοργάνωση που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα φέρει σε επαφή την ελληνική παραγωγή με το διεθνές φάσμα εμπορίας και διακίνησης φρούτων και λαχανικών. Πέρα από το αμιγές εκθεσιακό της κομμάτι, πλαισιώνεται από σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το 1ο Διεθνές Συνέδριο Κερασιού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου και θα φέρει στο προσκήνιο το ελληνικό κεράσι, και μάλιστα λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν.

    [ad id=”6783″]

    Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος διεθνείς ομιλητές που ασχολούνται συστηματικά με την καλλιέργεια κερασιού και θα προτείνουν καινοτόμες μεθοδολογίες και δράσεις για τη βελτιστοποίηση της καλλιέργειας και της διανομής του συγκεκριμένου φρούτου. Ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον θα έχει το απόγευμα της Παρασκευής η συζήτηση «Η νέα σεζόν του κερασιού στην Ευρώπη». Εκπρόσωποι από τις κυριότερες παραγωγικές χώρες του κερασιού (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία), θα παραβρεθούν στο πάνελ του Συνεδρίου για να καταθέσουν το σκεπτικό και τις εκτιμήσεις τους επί των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών της σεζόν 2015 στις εν λόγω χώρες, αλλά και για την εμπορική πορεία που θα έχει φέτος το προϊόν.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.freskon.helexpo.gr

    [ad id=”5586″]

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ