Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φρίκη στον Κολωνό: 16χρονη έπεσε θύμα κακοποίησης από πατέρα και γιο

    Πριν λίγες ώρες συνελήφθη νεαρός στον Κολωνό για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη, πρώην φίλη του. Για βιασμό στο ίδιο κορίτσι είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ο πατέρας του νεαρού.

    Το κεντρικό δελτίο του Star φανέρωσε τι κατάθεσε το θύμα και τι υποστηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον.

    Οι αποκαλύψεις της υπόθεσης είχαν προκαλέσει φρίκη. Σε ανοιχτό πάρκινγκ στον Κολωνό έφερνε το κορίτσι ο 44χρονος και μέσα στο αυτοκίνητό του ξέσπαγε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

    Φρίκη στον Κολωνό: Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στη φυλακή – Ο γιος συνελήφθη πριν λίγες ώρες

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Star, ο εφιάλτης του παιδιού δεν σταματούσε εκεί. Μπορεί ο 44χρονος να βρίσκεται πλεόν πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής Γρεβενών, ωστόσο πριν λίγες ώρες η ασφάλεια πέρασε χειροπέδες και στον γιό του για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου κοριτσιού.

    Σε βάρος του νεαρού ο οποίος ήταν φίλος της 16χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης σε βάρος του.

    Τι λέει το οικογενειακό περιβάλλον του ανήλικου θύματος

    «Το παιδί μετά απο συζητήσεις, μας αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις, μάλιστα την εκβίαζε ότι αν δεν τις κάνει θα τερματίσει τη σχέση που έκρυβαν και οι δυο επιμελώς, λέγοντας , τουλάχιστον σε εμάς, ότι είναι απλά κολλητοί φίλοι».

    Αμέσως μετά τη μήνυση οι αρχές κάλεσαν τη 16χρονη να καταθέσει εκ νέου, όπως και έγινε στις 15 Σεπτεμρβίου στο “Σπίτι του Παιδιού”, μια δομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την αστυνομία οι πράξεις έγιναν τουλάχιστον 3 φορές σε διαμέρισμα που έμενε ο κατηγορούμενος, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου.

    Η ασφάλεια Κολωνού μετά απο αναζητήσεις εντόπισε τον άνδρα σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και σήμερα οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ