Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φρίκη στον Ορχομενό: «Συγγνώμη» ζητάει τώρα ο 56χρονος που ασέλγησε σε βάρος ηλικιωμένης με άνοια – Αναβαθμίστηκε σε βιασμό η δίωξή του

    Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας με άνοια, που αποκαλύφθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Η φρικτή πράξη έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο γιος της 84χρονης είδε live την σεξουαλική κακοποίησή της, στο κινητό του.

    Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 56χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του. Ο δράστης είχε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς την φρόντιζε η σύζυγός του. Μπήκε στη μονοκατοικία, πήγε στο υπνοδωμάτιο της και πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις αλλά και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

    Ο γιος του θύματος είδε σε πραγματικό χρόνο την επίθεση, στο κινητό του τηλέφωνο μέσω κάμερας που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο της μητέρα του. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι του τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

    Παρουσία Εισαγγελέα, έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 56χρονος κατέθεσε ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανε, ενώ… ζήτησε συγγνώμη.

    Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι εάν ο 56χρονος είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την 84χρονη. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας και βλέποντας το οπτικό υλικό, αναβάθμισε την δίωξη σε βιασμό, και την Πέμπτη ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Ανακριτή Λιβαδειάς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ