Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Fuel Pass 2: Πότε λήγει η άυλη ψηφιακή κάρτα

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί για το Fuel Pass 2, όσοι επιλέξουν άυλη ψηφιακή κάρτα για το επίδομα βενζίνης θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουν μέχρι 31/10/2022.

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καταβολής των ποσών στους δικαιούχους του fuel pass 2 για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ενώ η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

    Oι περισσότεροι δικαιούχοι, ποσοστό 73% προτίμησαν να μπουν τα χρήματα της επιδότησης σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την άυλη κάρτα παρότι με την δεύτερη υπάρχει ένα έξτρα μπόνους ύψους 15 ευρώ.

    Μέχρι πότε η άυλη ψηφιακή κάρτα

    Προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι επέλεξαν την άυλη ψηφιακή κάρτα καθώς όπως αναφέρει το ΦΕΚ το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς καυσίμων και δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο, εκτός των ανωτέρω ή η ανάληψή του.

    Παράλληλα, η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η.10.2022, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.

    Τέλος, η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX