Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Full trailer για το “Into the Woods” του Rob Marshall

    Into the Woods

    Κυκλοφόρησε το full trailer της νέας ταινίας του Rob Marshall, “Into the Woods”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου, μια ιδανική δηλαδή ημερομηνία, για το μιουζικαλ-ικό της περιεχόμενο.

    Μπλέκοντας μεταξύ τους μερικά από τα πιο αγαπημένα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, το “Into the Woods” είναι ένα μουσικό γαϊτανάκι που τοποθετεί στο κέντρο της ιστορίας έναν καλόκαρδο φούρναρη (James Corden) και την όμορφη γυναίκα του (Εmily Blunt). Προκειμένου το ζευγάρι να αποκτήσει το παιδί που τόσο πολύ θέλει, θα αποφασίσει να καλέσει την μάγισσα του Δάσους (Meryl Streep), προκειμένου να αναστρέψει το ξόρκι που τους βαραίνει. Για να το κάνει όμως αυτό, το νεαρό ανδρόγυνο θα πρέπει να μαζέψει μια σειρά από περίεργα συστατικά, τα οποία θα αναζητήσει στους διαφορετικούς κόσμους των παραμυθιών. Από τον Κοντορεβυθούλη και την Σταχτοπούτα, μέχρι την Ραπουνζέλ και την Κοκκινσκουφίτσα, η περιπέτεια θα ξεκινήσει με αφετηρία το μαγικό Δάσος και τα διδάγματα που θα κληθούν να πάρουν οι θαυμαστοί ήρωες.

    Η ταινία, έχοντας συγκεντρώσει ένα αξιοπρόσεχτο cast-προσθέστε τους Johnny Depp, Anna Kendick και Chris Pine-αποτελεί το είδος στο οποίο ο Marshall τα καταφέρνει καλύτερα, αν κρίνουμε και από τα πρότερα “Chicago” και “Nine”, ακόμα και αν πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Stephen Sondheim, όπως συμβαίνει εδώ.

    Εμείς θα την απολαύσουμε στις αίθουσες, από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου. Τι καλύτερο;

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ