Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Game of Thrones θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το 2019!

    Το Game of Thrones θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το 2019!

    Το Game of Thrones θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το 2019!

    Το HBO, πριν από λίγα λεπτά, ανακοίνωσε αυτό που εδώ καιρό ακουγόταν και είχε ειπωθεί από χείλη εντός της παραγωγής του Game of Thrones. Η πολυβραβευμένη σειρά θα επιστρέψει για την τελευταία της σεζόν μέσα στο 2019, όπως επιβεβαίωσε και επίσημα και το τηλεοπτικό δίκτυο. Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του GoT αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με την παραγωγή να βρίσκεται ήδη επί ποδός. Επομένως, η αναμονή για την τελευταία σεζόν της σειράς-φαινόμενο, που κάθε χρόνο σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης και αποτελεί μια από τις διασημότερες σειρές όλων των εποχών, γίνεται αβάσταχτη όσο ποτέ άλλοτε για τους τηλεθεατές και το φανατικό κοινό.

    Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, το ερώτημα πλέον εναπόκειται στο πότε ακριβώς μέσα στο 2019 θα κάνει πρεμιέρα το φινάλε του Game of Thrones και αν θα είναι στις αρχές, στα μέσα ή στα τέλη του επόμενου έτους. Ίσως η σειρά να επιστρέψει στο παραδοσιακό παράθυρο προβολής της που ήταν την άνοιξη, παρά το γεγονός ότι η 7η σεζόν προβλήθηκε μέσα στο καλοκαίρι του 2017. Ακούγεται, επίσης, πως κάποια από τα έξι επεισόδια της 8ης σεζόν θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από το κανονικό, δε θα πρέπει να περιμένουμε feature-length (διάρκεια ταινίας) επεισόδια.

    Με αυτή την κίνηση, δίνεται χώρος για την έταιρη μεγάλη σειρά του HBO, το Westworld για να κάνει πρεμιέρα τη 2η σεζόν του, ανενόχλητο στη θέση του Game of Thrones, καθώς και περισσότερος χρόνος στον George R.R. Martin για να κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο, The Winds of Winter.

    Όπως και να έχει, θα πρέπει να οπλιστούμε με περίσσια υπομονή για το Game of Thrones Season 8.

    Το Game of Thrones θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το 2019!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ