Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Ήμουν τόσο ερωτευμένη στις αρχές που κοιμόμουν 2 ώρες και έτρωγα μια φορά την ημέρα»

    Για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του «Raw House» στο Youtube, μαζί με την τραγουδίστρια Marseaux.

    Η influencer και επιχειρηματίας μιλώντας για την σχέση της με τον τραγουδιστή είπε ότι στις αρχές που ήταν μαζί, ήταν τόσο ερωτευμένη που κοιμόταν δύο ώρες και έτρωγε μία φορά την ημέρα. Παρ’ όλα αυτά σημείωσε ότι επειδή ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας, αυτό της ήταν αρκετό.

    Συγκεκριμένα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέφερε: «Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Το celebrity crush μου είναι ο Χρήστος Μάστορας. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη – είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο, δεν υπήρχε, κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες! Ήμουν τόσο τραλαλο. Πετούσα! Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας!».

    «Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι. Το έχω συζητήσει και με τη ψυχολόγο μου ότι ίσως να μη θελήσω να κάνω. Νομίζω ότι είμαι πιο κοντά σε αυτό, δεν ξέρω, δεν μου έχει χτυπήσει καθόλου το καμπανάκι. Είμαι σε αυτή την φάση της ζωής μου που δε νομίζω ότι είμαι έτοιμη να δώσω τον χρόνο και αναλάβω μία τέτοια ευθύνη. Το νιώθω τεράστιο», εξήγησε σε άλλο σημείο του βίντεο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ